Alvöen Sverige växer igen

Vi välkomnar en ny kollega, Kenneth Nilsson, som kommer att arbeta som servicetekniker. Fler lokaler är också på gång, för större showroom och verkstad.
Fler produkter, större lokaler, fler kollegor

Fler produkter, större lokaler, fler kollegor

Alvöen är inne på sitt femte verksamhetsår och utvecklingen har gått i snabb takt. CNC Sweden förvärvades 2023 och nya produkter som frässtål, skyltämnen, plastbocknings- och gravyrmaskiner samt spånsugsutrustningar har tillkommit. Dessutom utökas lokalerna i Sandared utanför Borås med ytterligare 150 kvadratmeter i anslutning till de nuvarande. Här ska ytterligare ett showroom och verkstad inredas. 

Ny tekniker

Ny tekniker

En ny kollega har också anslutit sig till teamet. Valet föll på Kenneth Nilsson, som närmast kommer från Signcom. Kenneth har en lång och gedigen erfarenhet med över 30 år som servicetekniker, servicekoordinator och problemlösare inom print, skär, gravyr och CNC.

− Vi har en ökad orderingång och har därtill fått fler serviceuppdrag. Det är också nya produkter på väg in som kommer att generera mer arbete, så nu var tiden helt rätt. Vi är mycket glada att vi har möjlighet att anställa Kenneth, som har en otrolig kompetens och branschkännedom, berättar Hendrik Fasmer, VD och ägare av Alvøen AS och Alvöen AB.

Alvøen Norge och Alvöen Sverige

Hos moderbolaget Alvøen AS med kontor i Bergen och i Sarpsborg arbetar idag 16 personer varav fem CNC-tekniker. Utöver samma sortiment som i svenska bolaget hittar man här även lasermaskiner, skyltsystem och skivmaterial. I svenska Alvöen AB blir man nu fyra personer, varav tre CNC-tekniker.

Kontakta oss

Fyll i din e-postadress för frågor eller mer information.

Related articles