Alvøen AS (Bergen, Norge)

Sedan 1995 har Alvøen AS varit MultiCam (Dallas, Texas) generalagent i Skandinavien med över 600 Multicam CNC-maskiner som har levererats till kunder inom skylt, trä och verkstads industri.

Den norska marknaden har serverats direkt från vårt huvudkontor i Alvøen, Bergen. Sverige betjänades genom vår försäljningsagent Sign Communication mellan 1995 och 2019. I oktober 2019 startade Alvøen AS dotterbolaget Alvöen AB för att handha den svenska marknaden direkt, i överenskommelse med Sign Communication.

I Norge har Alvøen 5 erfarna Multicam-tekniker och ett omfattande lager av reservdelar. De mest populära maskinerna finns för snabba professionella leveranser. Vi har bred erfarenhet av att använda utrustningen i en mängd olika applikationer och fokuserar på att vara en professionell, långsiktig maskinleverantör och partner för våra kunder. Alvöen AB kommer att vara en förlängning av detta på den svenska marknaden.

För mer information om Alvøen AS se www.alvoen.no

Alvöen AB (Partille, Göteborg)

Alvöen AB har kontor och eleganta lokaler med demomaskiner i Partille, strax väster om Landvetter flygplats. Med nära samarbete från vårt erfarna norska försäljnings- och serviceteam kommer Niklas Svensson att arbeta med den svenska marknaden. Niklas Svensson har arbetat med MultiCam sedan 2010 och har lång erfarenhet av maskinerna, och de möjligheter de erbjuder, och kommer att spendera all sin tid som konsult och kontaktpunkt för våra svenska kunder.

Installation, service och support - CNC Sweden (Borås)

CNC Sweden har sedan 2009 arbetat självständigt med service och support på MultiCam maskiner i Sverige. Från och med oktober 2019 är CNC Sweden vår officiella partner för service och support för Multicam i Sverige, med fullt stöd från vårt norska serviceteam och dess tekniska expertis.

För mer information om CNC Sweden se www.cnc-sweden.se