Alvøen AS, Bergen + Sarpsborg, Norge

Sedan 1995 har Alvøen AS varit MultiCams generalagent i Skandinavien. Sedan dess har över 600 MultiCam CNC-maskiner levererats till kunder inom skylt-, trä- och verkstadsindustrin.

Den norska marknaden servas direkt från vårt huvudkontor i Alvøen, Bergen samt från Sarpsborg nära svenska gränsen. Sverige betjänades genom vår försäljningsagent Sign Communication mellan 1995 och 2019. I oktober 2019 startade Alvøen AS dotterbolaget Alvöen AB för att ta hand om den svenska marknaden direkt, i överenskommelse med Sign Communication.

I Norge har Alvøen ett flertal erfarna MultiCam-tekniker och ett omfattande lager av reservdelar. De mest populära maskinerna finns för snabba leveranser. Vi har bred erfarenhet av att använda utrustningen i en mängd olika applikationer och fokuserar på att vara en professionell, långsiktig maskinleverantör och partner för er. Alvöen AB är en förlängning av detta på den svenska marknaden.

För mer information om Alvøen AS se www.alvoen.no

Alvöen AB, Sverige

Sverige betjänades genom vår försäljningsagent Sign Communication mellan 1995 och 2019. I oktober 2019 startade Alvøen AS dotterbolaget Alvöen AB för att ta hand om den svenska marknaden direkt, i överenskommelse med Sign Communication. Alvöen AB har fram till hösten 2022 haft kontor och visningslokaler med demomaskiner i Stenkullen utanför Göteborg. I början av 2023 flyttade vi in i helt nya, fräscha lokaler i Sandared strax väster om Borås. Från och med oktober 2019 har CNC Sweden varit Alvöen AB:s officiella partner för service och support för MultiCam i Sverige. Vi bygger upp en ny och mer slagkraftig organisation och under 2023 går vi samman med CNC Sweden AB för en förstärkning inom teknik- och servicedelen.

Johan Millby som nuvarande Sverigeansvarig har mycket lång erfarenhet av MultiCams produkter, sedan 2007, som såväl tekniker som servicechef i sin tidigare anställning hos Sign Communication Sweden AB. Patrik Kivistö har till och med ännu längre erfarenhet av MultiCams fräs- och skärbord. Han började år 2000 som servicetekniker och från 2009, med egna bolaget CNC Sweden, har han hanterat service och support på MultiCam-maskinerna i Sverige. I tätt samarbete med vårt erfarna norska försäljnings- och serviceteam servar vi på Alvöen AB hela den svenska marknaden.