Nu gör vi det enklare för er - en kontaktpunkt och massor med möjligheter!

Vi är glada att kunna berätta att Alvöen AB nu går samman med CNC Sweden AB. Tillsammans skapar vi ett center där vi erbjuder en komplett lösning som inkluderar fräs- och skärutrustning, service, rådgivning, frässtål samt övriga tillbehör och förbrukningsmaterial.

Vi kommer också inom kort att publicera en webbshop med fler, spännande produkter. Denna nya satsning innebär även ett större lager och ett utökat serviceutbud med tekniker tillgängliga i både Bergen och i Sarpsborg vid gränsen Sverige/Norge. Helt enkelt fler medarbetare som gör allt för att ge er service i absolut toppklass!

I dagarna flyttar vi också in i våra nya, fräscha lokaler med kontor och showroom i Sandared, strax utanför Borås. Vi berättar mer om ett litet tag igen!

- - -
Se MultiCam Apex3-304 in action!

I Hellerudsletta, Skjetten strax utanför Oslo hålls Sign, Print & Promotion-mässan 8 - 9 februari. I monter E-60 visar våra norska kollegor bland mycket annat MultiCam Apex3 med alla dess funktioner och fördelar.

Har ni inte möjlighet att besöka mässan denna gång är ni alltid välkomna till vårt nya kontor i Borås. Nu i februari flyttar vi in och snart finns demomaskin på plats. Hör av dig till oss så bokar vi gärna in en tid redan nu!

- - -
Organisationsförändringar hos Alvöen AB

Hendrik Fasmer, ägare och VD för Alvöen AS, tar nu över som VD för Alvöen AB efter Niklas Svensson.

- Alvöen AB med Johan Millby och Katarina Millby blir nu ännu mer integrerade med Alvöen AS och dess norska sälj- och serviceorganisation. Det norska bolaget har i dag 15 anställda och företaget har hittills 2022 en omsättning på 75 MNOK. Alvöen AS och Alvöen AB har mycket att vinna på ett tätare samarbete med de synergieffekter det ger, berättar Hendrik Fasmer. Niklas Svensson hade en stor utmaning att vara med och starta upp Alvöen AB hösten 2019 med följande pandemi. Han har gjort ett otroligt arbete med att bygga upp och hålla företaget flytande under den här perioden.
- För svenska bolaget är planen framåt att Johan Millby är Sverigeansvarig och tillsammans bygger vi upp en ny och mer slagkraftig organisation. Under nästa år väntas förstärkning inom teknik- och servicedelen, en förstärkning som kommer att ge ännu bättre service och utökad tillgänglighet för våra kunder.

- - -
Alvöen AB storsatsar

Återförsäljaren av CNC- och fräsmaskiner tar in två medarbetare från branschen för att bygga upp, stärka och vidareutveckla verksamheten.

Alvöen AB, dotterbolag till anrika norska Alvöen AS, startade verksamhet i Sverige hösten 2019 med Niklas Svensson vid rodret och CNC Sweden som servicepartner. Trots pandemin som följde har Alvöen AB stått stadigt och företaget gör nu en storsatsning och tar in Johan Millby som produktansvarig för MultiCam Celero skärbord. Johan kommer närmast från Signcom där han arbetat i många år som servicechef och senast som produktansvarig för CNC-, laser- och gravyrmaskiner. I satsningen anlitar Alvöen AB också Katarina Andersson Millby, senast marknadschef också från Signcom. Hon kommer som konsult via sitt nya företag Okajjo AB att ta hand om Alvöen AB:s marknadsföring.

Att få in två så oerhört erfarna medarbetare kommer att ge Alvöen AB en verklig kickstart, berättar Niklas Svensson, VD på Alvöen AB. – Den kunskap och expertis dessa båda samlat på sig under sina många år i branschen gör att vi både kan nå ut till marknaden, precisera kundernas behov och leverera en exakt anpassad, skräddarsydd utrustning till var och en. Det känns fantastiskt roligt att bygga vidare på det Alvöen står för – professionalism, trygga, pålitliga affärer och långsiktiga relationer. Vi finns alltid här för att lösa problem och hjälpa våra kunder att utvecklas vidare framåt.

Hendrik Fasmer, ägare Alvöen AS, fyller i – Vi känner varandra sedan många år tillbaka och jag är övertygad om att denna konstellation är helt perfekt. Jag är mycket, mycket glad att vi kunnat ro detta i hamn och ser framtiden an med största tillförsikt.

Sedan starten 1985 har Alvøen AS och Alvöen AB levererat över 3 400 CNC-maskiner, gravyrmaskiner och lasersystem till kunder med vitt varierande märkbehov inom skylt-, trä- och verkstadsindustrin. Alvöen AB är sedan oktober 2019 distributör av MultiCam i Sverige

Se mer på www.alvoen.se och www.alvoen.no