Designa egna skyltämnen i rostfritt stål och aluminium

Märkbrickor, namnskyltar eller tags? Oändliga möjligheter med färdiga skyltämnen. Ingen startkostnad!

Skyltämnen efter dina mått - i ark

Hos Alvöen kan du designa egna skyltämnen i 316 stål och/eller aluminium, som du sedan kan märka med laser-/gravyrmaskin eller CNC-fräs.

Metallskyltar används i en rad olika branscher och för olika områden. Här hittar du mer information om användningsområden och funktioner när det gäller skyltar av metall.

Syrefaste 316 stålskilt for gravering og merking

Kapning/skärning med hög precision

Alvøen AS har specialiserat sig på kapning och skärning av stål- och aluminiumskyltar. Skyltar som ger dig mer flexibilitet i dina projekt. Kanske ska du producera skyltar till ditt företag, en vägskylt, hänvisningsskylt eller en skylt som är skräddarsydd för ett personligt föremål? Oavsett vilket kommer du tack vare vår kaptjänst att få en förstklassig skylt som är klar för gravyr och märkning.

Snabb och enkel webbshop

Bestill 316 stålskilt og aluminiumsskilt i nettbutikken

I vår nätbutik beställer du smidigt och enkelt. Välj mellan flera varianter av stål och/eller aluminium och anpassa dem efter dina specifikationer. Du kan får skyltämnena i ark eller styckvis, beroende på projektets skala.

Fördelarna med att beställa dina skyltämnen hos Alvöen

  • Få en skiss av skylten direkt
  • Få pris direkt
  • Spara dina mallar
  • Order- och fakturaöversikt
  • Flera anställda kan dela konto
  • Unika produktnummer på mallar och projekt
  • Ingen startkostnad
  • Levereras med eller utan metallmärkspray

Skyltämnen mindre än 500 x 500 mm levereras i ark, så att varje enskild skylt lätt kan brytas ur efter märkning.

Obs: Du behöver vara inloggad som kund för att designa och beställa skyltämnen i stål och aluminium.

Designa din skylt här

Snabb och säker leverans

Tiden är värdefull och vi levererar alla beställningar inom 2 - 4 arbetsdagar. Vi tar hand om förtullning, och faktura kommer från svenska Alvöen AB. Oavsett om du beställer skyltämnen i rostfritt stål eller aluminium, är vår prioritet att leveransen når dig i tid så att du snabbt kommer i gång med ditt projekt.

Hållbara material och lång livslängd

Alvöen erbjuder skyltämnen i 316 stål och eloxerad aluminium, med eller utan metallmärkspray. Alla skyltämnen förpackas i skumplast för att säkra att de når dig i gott skick och är klara för gravyr/märkning.

 

Användning av skyltämnen i olika branscher och områden

Metallskilt i stål med sort merking gravert med laser

Skyltämnen i metall är populära tack vare dess allsidighet, hållbarhet och förmåga att tåla olika väderförhållanden och miljöer. Oavsett vilken bransch du tillhör kan vi ge dig råd om material och tips för märkning med just din maskin. Allt för att den färdiga skylten ska bli så tydlig och hållbar som möjligt.

Exempel på användningsområden:

Adressskylt: Slitstark och väderbeständig skylt för bostäder och industri
Industriell märkning: Organisering, hyllmärkning och HMS-säkerhet i industrin. Märkskyltar och tags för egna och andras produkter
Identifikationsskylt: För allt från verkstadsutrustning till husdjur
Kontrollpaneler: Märkning av brytare, knappar och indikatorer, samt hela kontrollpaneler
Pris- och produktskylt: Används i butiker för att visa prisinformation och produktnamn
Fiskerinäring: Märking av tinor och annan marinutrustning
Företagsskylt: Stilrena firmanamn eller logo-skylt vid entréer och på fasader Minnesmärken: Vid historiska platser, statyer och liknande
Utomhusmärkning av objekt: Parkbänkar, blomsterarrangemang, stängsel med mera 

Med Alvöen som samarbetspartner kan du förverkliga dina projekt med precision och kvalitet. Kom i gång nu och beställ dina skyltämnen från Alvöen i dag.

Prata med oss om ditt märkbehov

Alvöen är din trygga maskinleverantör och engagerade servicepartner. Vi leverer CNC fräsmaskiner, gravyrmaskiner, frässtål och skyltämnen i rostfritt stål och aluminium. Vi har lång erfarenhet och vägleder dig gärna för att hitta en lösning som passar dina behov.

Alvøen AS och Alvöen AB har sedan starten levererat över 3 700 maskiner till kunder med olika fräs- och märkbehov. Kontakta oss för att se vad vi kan göra för dig.

Kontakta oss

Related articles