Skyltämnen i stål och aluminium efter era mått

Stålskyltar i rostfritt och syrafast korroderar/rostar inte i kontakt med väder, vind och saltvatten

Stålskyltar

Stålskyltarna kan fås med eller utan laserpasta för märkning med både fiber och Co2-laser. Stålskyltar i rostfritt och syrafast utförande varken rostar eller korroderar och håller i stort sett hur länge som helst. Alvøen AS har egna laserskärare som skär skyltämnen i ark efter era egna mått och hålbilder.

Stålskyltar

Varför använder vi stålskyltar för långvarig och permanent märkning?

Hållbart - permanent - långvarigt

En stor del av on- och offshore-industrin använder sig av denna typ av märkning för att säkra att märkningen håller över tid. Märkningen blir tydlig och underlättar vid identifiering av objekt. I många branscher finns det krav på märkning med lasergraverad stålskylt.

Skyltarna fästs på objekten som skall märkas med hjälp av till exempel skruv, popnit eller kedja. Det är viktigt att fästmaterialet är av samma kvalitet som skylten.

Enkelt att beställa

Alvøen AS har egna laserskärare som skär skyltämnen i ark efter era egna önskemål vad gäller mått och hålbild. Alla kunder kan logga in i skyltgeneratorn och skapa sina egna skyltar efter egna mått, med egen hålplacering och -storlek. Skyltgeneratorn är mycket innovativ och snart är det även möjligt att ladda upp egna DXF-filer för bearbetning. Välkomna att registrera er som kund Alvøen AB för att se priser och beställa. Registrera dig här som kund redan idag och prova!

Prova att konfigurera skyltämnen här.

Smidig och snabb leverans

Stålskyltar på ark är så smidigt! Prisexempel på långvarig märkning med stålskylt för märkning inom det marina området: syrafast, matt kvalitet, 1 mm tjocklek, 60 x 40 mm med 2 hål från 13,50 SEK (utan metallmärkningsspray för Co2-laser). Leveranstiden är vanligtvis 4 - 5 dagar efter beställning.

Skyltarna levereras i ark som är lätta att placera i lasermaskinen. Marginalerna mellan skylt och ram är alltid 5 mm så att det är lätt att sätta upp serier av skyltar, utan att använda jigg.

När skyltarna är märkta i lasern återstår att bryta ut dem från arket, tvätta dem med vatten (om de har sprayats med metallmärkningsspray) innan de skickas till kund eller fästs på era föremål. Nyfiken på hur man beställer skyltämnen i stål? Se processen om hur du beställer anpassade stålskyltar och hur de tillverkas.

Kontakta oss för en trevlig och informativ pratstund om permanent och varaktig märkning på stålskyltar.

 

Kontakta oss

Fyll i din e-postadress för frågor eller mer information.

 

Related articles